Spring til indhold
Hjem » Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk? Hos Tandlæge Jørgen Bruun har vi mange års erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk. Vi kan således hjælpe dig med at komme af med din tandlægeskræk, så du kan føle dig tryg, når du skal til tandlægen.

Tandlæge og patient

Hvorfor opstår tandlægeskræk?

Der kan være flere grunde til, at du har fået tandlægeskræk. Du har muligvis været ude for en smerteoplevelse, hvor der ikke blev taget ordentligt hånd om dig. Eller du har måske ikke følt behovet for et tandeftersyn længe, og er nu nervøs for at vide, hvad der er galt med tænderne.

Professionel og behagelig behandling

Hos Tandlæge Bruun på Nørrebro tager vi hånd om dig. For os er det vigtigt, at skabe et tillidsbånd til dig, så du trygt kan besøge os på klinikken. Vi sætter gerne tid af til dig, så vi på bedst mulig vis kan rådgive dig om netop din situation. Vi inddrager dig i beslutningsprocessen, og sørger for at lave en behandling tilpasset dig.

​Du vil med andre ord blive mødt med:

  • ​Forståelse
  • Respekt
  • Nænsomhed
  • Hensyntagen

​Vi bekymrer os om dig, og ønsker at give dig en god og behagelig oplevelse.

Kontakt os

Første skridt mod at komme tandlægeskrækken til livs, er at tage kontakt til os. Har du flere spørgsmål om tandlægeskræk, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 38 10 39 40 og lave en aftale. Sammen finder vi den bedst mulige behandling for dig.

Call Now Button