Spring til indhold
Hjem » Plastrestaureringer

Plastrestaureringer

Skal du have behandlet et almindeligt hul bruger vi altid plast. Har du knækket et stykke af en tand, kan vi genskabe den del, du har mistet. Det er vigtigt for os, at give dig det du ønsker. Hvorfor vi gør os umage, når vi skal genskabe tanden.

En velfungerende tand

Vi primer (forbehandler) tanden og limer plasten til den sunde tand. Vi tager os tid til at genopbygge tanden, så den fungerer normalt igen og ligner sig selv. Vores mål er at bevare den sunde del af den eksisterende tand og så meget af det sunde tandvæv.

Vi bruger kun de bedste materialer og tekniker.

​Hold tanden ren

Når du har fået restaureret en tand, er det yderst vigtigt, at du holder tanden ren ved daglig tandbørstning, gerne suppleret af tandtråd. Bakterierne i din mund laver hurtigere et hul i en tand med plast end i en tand uden. Derfor er det vigtigt at fjerne bakterierne hver dag.

​Det anbefales, at du bruger fluortandpasta, samt undlader at skylle munden efter tandbørstning, da flouren har en gavnlig effekt på tanden.

Udskiftning af ældre fyldninger

Har du allerede en plastfyldning kan vi udskifte disse med flotte nye restaureringer i plast. Er der tale om en hel tand, kan vi enten lægge plast eller porcelæn på hele tanden, for at gøre resultatet perfekt.​

Call Now Button