Spring til indhold
Hjem » Tandblegning

Tandblegning

Te, kaffe og rygning er blandt de største årsager til misfarvede tænder. Har du mørke eller misfarvede tænder og trænger dit smil til at genvinde sit hvide ydre, kan vi hos Tandlæge Jørgen Bruun tilbyde en tandblegning.

​Ønsker du en tandblegning, og har du plastfyldninger i dine fortænder, må du påregne en udskiftning af fyldningerne.


Effekten holder I flere år

Når du får foretaget en tandblegning, er det en god idé ikke at indtage stærkt farvende ting, såsom kaffe, te, rødvin med mere det første døgn, da tænderne er mere modtagelige for misfarvninger.

​Holdbarheden af blegningen kommer naturligvis helt an på, hvad du efterfølgende spiser og drikker. En tandblegning kan ikke blokere misfarvningen. Det kan derfor være nødvendigt at gentage blegningen efter behov, men sørger du for daglig og fornuftig rengøring af dine tænder, vil blegningens effekt vise sig i flere år.

Hurtig og effektiv behandling

Vi benytter beyond tandblegning som er en gennemtestet og sikker metode til at gøre tænder hvidere. Det tager kun 30-40 minutter og du vil efter behandlingen opnå 5-16 gradere hvidere tænder. Resultatet er op til 30 % bedre end hvad du kan opnå ved andre former for behandling.

Yderligere information

Ønsker du at vide mere om beyondbehandlingen kan du læse mere på www.hvidebisser.dk

Call Now Button