Spring til indhold

Tandbehandlinger

Tandbørste

Tandbehandlinger hos tandlæge Bruun​

Hos Tandlæge Bruun i København NV betyder vores patienters tilfredshed alt, og vi ønsker at give dig en god tandlægeoplevelse. Vi vil skabe det bedste resultat for dig, og har to mål med vores tandbehandlinger: Du skal gå herfra med både så flotte og velfungerende tænder som muligt. En af delene er ikke nok.

Vi gør os umage

Vi ønsker altid at bevare så meget som muligt af dit sunde tandvæv og bygge ovenpå de levedygtige dele af tanden. Vi videreuddanner os desuden løbende for at kunne bygge ovenpå vores allerede store viden om faget. For os handler det om, at give dig den bedst mulige tandbehandling og oplevelse.

​Detaljerne er små i tandlægearbejdet, og vi bruger derfor lupbrille ved alle behandlinger. Lupbrillen forstørrer de enkelte dele i munden tre gange, og sikrer dig dermed kvalitetsarbejde ved en behandling.

Kontakt os

Du kan læse nærmere om de forskellige behandlingsformer ved at klikke på behandlinger nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at henvende dig på tandklinikken i København NV eller ringe på telefon 38 10 39 40 og lave en aftale.

Tandlægebriller

Behandlinger

Vores behandlinger er mange, og henvender sig derfor til mange patienter. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Hygiejne

At holde en optimal hygiejne er vigtigt på en tandlægeklinik. Er hygiejnen ikke i orden, kan det gå ud over patienters helbred.

Call Now Button